Blog trend Terkini Teknologi Pendidikan dan Sekolah Pintar
Blog Rasmi
Interactive Whiteboard

Kenapa Anda Perlu Papan Putih Interaktif

Anda akan melihat perbezaan besar dalam pertunangan pasukan anda semasa mesyuarat jika anda menggabungkannya dengan papan putih interaktif.

Anda memerlukan papan putih interaktif jika anda ingin memaksimumkan masa anda semasa mesyuarat pasukan. Tiada yang membuat kerjasama lebih mudah daripada teknologi ini. Bayangkan betapa banyak pekerja anda dapat dilakukan dengan papan putih yang memaparkan fail terus dari sistem komputer mereka.

Ia Membuat Ruang Perkongsian dan Data Mudah
Ia akan dipadamkan pada akhir mesyuarat jika anda mempunyai papan putih standard di bilik persidangan anda. Atau, lebih buruk lagi, ia tidak boleh dipadamkan tetapi jabatan lain memerlukannya. Daripada pekerja yang cuba berkongsi ruang pada dinding yang sama, mereka boleh menukar skrin untuk mesyuarat yang berbeza.

Ini bermakna anda juga boleh menarik data dan maklumat dari jabatan lain, atau mempunyai kepala jabatan dengan serta merta berkongsi maklumat yang relevan. Orang yang mengetuai mesyuarat itu boleh memberi penjelasan tentang maklumat itu, dan semua orang boleh menyimpan data untuk rujukan masa depan.

Teknologi ini adalah untuk Lebih daripada Office
Setiap guru sepatutnya mempunyai teknologi ini, dan setiap pelajar sepatutnya dapat menggunakannya. Guru-guru dan profesor kolej boleh menyesuaikan papan mereka untuk setiap kelas yang mereka ajar untuk hari itu. Ini menjimatkan masa yang berharga, dan ia benar-benar menghilangkan keperluan untuk projektor di dalam bilik darjah.

Ini bermakna memberi pekerja anda alat yang mereka perlukan untuk berkolaborasi di kantor dan di seluruh ruang maya. Papan putih interaktif, terutamanya apabila digabungkan dengan Pembelajaran Arvia, akan meningkatkan kerjasama pekerja dengan mengikuti piawaian teknologi semasa.

Pergi Tanpa Paperless Pernah Sangat Mudah
Papan Putih Interaktif tidak memerlukan pemadam atau penanda, dan maklumat yang dikongsi tanpa wayar tidak perlu dicetak. Jika anda cuba mencipta tempat kerja yang mampan, maka anda perlu mempertimbangkan teknologi ini.

Anda Boleh Gabungkan Papan Putih Interaktif Anda dengan Arvia Interactive untuk Kerjasama Lancar
Ini adalah teknologi yang dibina untuk kerjasama. Ia membolehkan orang untuk menyambung dengan segera dalam ruang. Dari perkongsian fail pada skrin paparan, untuk mengadakan mesyuarat maya, ini dengan cepat menjadi alat penting untuk pejabat yang pantas.

Jika anda mempunyai papan putih yang standard di dalam bilik persidangan anda, ia akan dipadamkan pada akhir mesyuarat. Papan Putih Interaktif tidak memerlukan pemadam atau penanda, dan maklumat yang dikongsi tanpa wayar tidak perlu dicetak. Papan putih interaktif, terutamanya apabila digabungkan dengan Pembelajaran Arvia, akan meningkatkan kerjasama pekerja dengan mengikuti piawaian teknologi semasa.

Terdapat banyak manfaat untuk bekerja dengan teknologi ini. Inilah sebab mengapa setiap pejabat moden perlu mendigitalkan pengalaman whiteboard mereka.

Jika anda ingin memaksimumkan masa anda semasa mesyuarat pasukan, anda memerlukan papan putih interaktif. Bayangkan betapa banyak pekerja anda dapat dilakukan dengan papan putih yang memaparkan fail terus dari sistem komputer mereka.

Di dalam bilik darjah, guru juga boleh berkongsi sumber digital secara mudah dengan seluruh kelas sekaligus. Ramai guru telah menemui bahawa papan putih interaktif menyimpan pelajar yang terlibat, bayangkan jika mereka dapat berkongsi sumber dengan serta-merta tanpa kos percetakan.

Share this post